Star Wars Identities The Exhibition

Op zaterdag twee september sloot de Harry Potter: the Exposition zijn deuren. De tentoonstelling opende in februari 2017 in het gebouw naast bioscoop CineMec in Utrecht. De Harry Potter expositie trok meer dan 260.000 bezoekers. De expositie is een wereldwijd fenomeen welke voor Utrecht eerder in Shanghai en New York te zien was. Tijdens de tentoonstelling konden fans van de Harry Potters films onder andere verschillende attributen uit de films bekijken en zitten op de populaire grote stoel van Hagrid. Tijdens de expositie en opbouwdagen was TSC Crowd Management dagelijks aanwezig met hosts en hostesses, beveiligers en hondengeleiders.

Nu de Harry Potter Expo naar een Zuid-Europese stad verhuist is er ruimte vrij gekomen in het CineMac Gebouw. Hiervoor is een nieuwe tentoonstelling in de plaats gekomen waarbij er aan het publiek wordt gevraagd: What forces shape you? Het is namelijk de tentoonstelling van Star Wars Identities The Exhibition die de tentoonstelling van Harry Potter aflost.

De interactieve Star Wars tentoonstelling is sinds vorig weekend te bezoeken. Het publiek kan meer dan 200 rekwisieten, kostuums en tekeningen bekijken. Elke bezoeker krijgt aan het begin van de tentoonstelling een polsbandje dat bijhoudt welke keuzes er gemaakt worden. Aan de hand van deze keuzes, kan een bezoeker ontdekken welke Star Wars-personage hij of zij zou zijn. De Star Wars Identities tentoonstelling is tot 11 maart te bezoeken.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all