Nieuwe Hoofdingang!

De nieuwe editie van het TSC Crowd Management magazine de Hoofdingang staat online. Deze staat vol met artikelen geschreven voor en door relaties van TSC Crowd Management.

Bekijk de nieuwe Hoofdingang hier!

Eric van Eerdenburg (directeur Lowlands) blikt terug op 25 jaar Lowlands en de ontwikkelingen van het populaire muziekfestival. Mark Miedema (event director Sanoma) legt uit wat de kracht van een crossmediaal concept is voor mediabedrijf Sanoma. Hij legt uit hoe de Libelle Zomerweek een bijdrage levert aan de lezers van het tijdschrift Libelle en wat de rol van TSC op de organisatie is. Onlangs is de eerste versie van het Evenementenhandboek Veiligheid gepubliceerd. Laura Bouwmeester (voorzitter bestuur van de Stichting Evenementenhandboek) vertelt over het hoe en waarom van deze publicatie.

Lees verder over het Amsterdam Dance Event, de Walibi Fright Nights, de heropening van Manchester Arena met een benefietconcert en een artikel over ons eigen Event Data Analysis Centre (EDAC).  Lees deze en andere verhalen nu in de Hoofdingang en bekijk ook ons zomeroverzicht in beeld! Veel leesplezier.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all