Dé hoogtepunten van 2017

In januari tekende TSC Crowd Management een nieuwe overeenkomst met het Ziggo Dome. Hiermee blijven wij in ieder geval tot eind 2020 werkzaam op deze locatie. In dezelfde maand is het contract met Rotterdam Ahoy voor drie jaar verlengd.

Maart
In maart sloot TSC zich aan bij de club 2018 welke zal zorgen voor een onvergetelijk cultureel Leeuwarden in het jaar 2018. in dit jaar is Leeuwarden namelijk benoemd tot Culturele Hoofdstad van Europa.

April
In April won TSC Crowd Management de Dutch Live Entertainment Production Awards (DLEPA). Dit is een award die wordt uitgereikt aan bedrijven en personen die zich binnen de live entertainmentindustrie in het afgelopen jaar hebben onderscheiden met producties, service en creativiteit. We zijn trots dat we deze prijs in 2017, dankzij al onze collega’s, in ontvangst mochten nemen.

Mei
In mei sloten Martijn Boerhof, Bram den Hartog, Egbert Plas en Oebele Teitsma met goed gevolg hun traineeship bij TSC Crowd Management af. Ze zijn vervolgens aangenomen als projectleiders en allen werkzaam in deze functie.

Juni
In juni tekende TSC Crowd Management een nieuwe overeenkomst met AFAS live! Hiermee is het contract met vijf jaar verlengd.

September
In september ondertekende TSC een meerjarige overeenkomst met Sanoma. Hierdoor zullen wij in de toekomst aanwezig zijn op evenemengten zoals Libelle Zomerweek, Share A Perfect Day, Linda Festival, VT Wonen en Designbeurs, Margriet dagen en Tina festival. Met deze evenementen en diverse andere lifestyle events gaan Sanoma en TSC Crowd Management de komende jaren een unieke samenwerking aan.

November
Met ingang van éen november werd William Romeijn aangesteld als groepsleider media, een nieuwe functie binnen TSC. De organisatie investeert hiermee duidelijk in groei, innovatie en ontwikkeling van talent op specifieke gebieden. Door aanhoudende groei binnen het segment media en de divisie special projects was er behoefte aan deze uitbreiding.

December
RTL heeft een raamovereenkomst gesloten met TSC Crowd Management. TSC is vanaf december verantwoordelijk voor de beveiliging van de kantoren van RTL Nederland, Studio 21 en alle evenementen van Live Entertainment. In TSC Crowd Management ziet RTL de geschikte totaalpartner op het gebied van Safety & Security. TSC werkte al meerdere jaren voor de live entertainment tak van RTL en is aanwezig bij een groot deel van de voor het bedrijf geproduceerde televisieprogramma’s.

En daarnaast natuurlijk de vele evenementen waar wij aanwezig waren zoals; 3FM Serious Request,  Amsterdam Dance Event, The Rolling Stones, Lowlands, U2, Dominator, North Sea Jazz, The Flying Dutch, Pinkpop, The Best of Armin Only, A State of Trance en het ABN World Tennis Tournament.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all