Weekoverzicht met de Postcode Loterij en de Zesdaagse

De winnaars van de Postcode Loterij konden op maandag één januari hun geluk niet op. Er vielen miljoenen op één postcode en dat moest gevierd worden. Samen met Martijn Krabbé en Winston Gerschtanowitz gingen onze beveiligers op pad om de winnaars van de Postcode kanjer een heel goed begin van 2018 te bezorgen.

Aansluitend in de week na de uitreiking van deze superprijzen gingen onze beveiligers opnieuw naar Friesland voor het Kanjerfeest in Eastermar. Op It Breed kwamen zo’n 1500 mensen samen waaronder de winnaars en mensen uit plaatsen in de omgeving. Het begin van 2018 was voor de winnaars, maar ook voor onze beveiligers één groot feest.

In dezelfde week dat de inwoners van Eastermar in de prijzen vielen, stonden onze beveiliger klaar voor de bezoekers van de Wooning Zesdaagse in Ahoy Rotterdam. Van vier tot en met negen januari kwamen de beste baanrenners ter wereld samen. De Wooning zesdaagse is een zeer felle wielerstrijd in de koppelkoers. Het was een groot sportevenement, absolute topsport met een ontzettend goede sfeer onder bezoekers en sporters!

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all