Weekoverzicht met Depeche Mode, Eurosonic Noorderslag en Vrienden van Amstel LIVE

Met hun Global Spirit Tour reist de synthpopformatie Depeche Mode uit Engeland de wereld over en op zaterdag dertien januari waren ze in Nederland. De Ziggo Dome liep om 18.30 vol met fans en om 19.45 stond support act Pumarose voor een goed gevulde Ziggo Dome. De fans werden op deze zaterdagavond begroet en geholpen door onze beveiligers en servicemedewerkers.

Eurosonic Noorderslag
Van woensdag zeventien januari t/m zaterdag twintig januari is Groningen dé plek om te zijn als je een groot muziekliefhebber bent! Groningen is dan namelijk de thuisbasis voor Eurosonic Noorderslag. Overdag is er een conferentie voor professionals uit de muziekwereld en ’s avonds is er plek op het podium voor muziektalent om op te treden voor grote muziekliefhebbers en professionals uit het vak. TSC is al deze dagen ook aanwezig met beveiligers en servicemedewerkers.

Vrienden van Amstel LIVE
Van achttien januari t/m twee februari is het tijd voor alweer de twintigste editie van Vrienden van Amstel LIVE. Naast Ahoy Rotterdam en Amstel heten de beveiligers van TSC de bezoekers van harte welkom in de grootste kroeg van Nederland. Met de vele Nederlandse artiesten is het altijd één groot feest en zingt iedereen mee met de grootste Nederlandstalige hits. Wij kijken uit naar deze feestelijke dagen!

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all