Weekoverzicht met Lady Gaga, Beter kom je niet en de Musical Awards

Op 20 januari waren de beveiligers van TSC aan het werk tijdens de Indoor Winter Edition van Beter Kom Je Niet vs. Partyraiser. Met ruim 8000 bezoekers was Silverdome in Zoetermeer helemaal uitverkocht. Met drie podia waar 32 grote artiesten de bezoekers op hardcore, frenchcore, Up-tempo en Terror lieten losgaan was de tiende editie van BKJN een zeer geslaagde nacht!

365 dagen succesvol
Op 20 en 21 januari stond AFAS Live in het teken van 365 dagen succesvol! Tijdens de eerste twee seminardagen werkten onze beveiligers samen met AFAS Live om deze twee dagen succesvol te maken voor alle bezoekers. Met het thema ‘Ik ben de baas’ werden de bezoekers toegesproken door David en Arjan, de mannen achter 365 dagen succesvol. Voor de afsluiting van de seminardagen was er een ademsessie geregeld. Hiervoor werd de Black Box van AFAS Live omgetoverd en lagen er 1100 yogamatjes klaar voor de bezoekers.

Lady Gaga
Voor haar Joanne World Tour maakte ze ook een stop in Nederland en daar waren haar fans maar al te blij mee. We hebben het natuurlijk over Lady Gaga! Uit alle hoeken uit het land kwamen fans speciaal voor haar naar Amsterdam. Beveiligers en servicemedewerkers van TSC werkten goed samen om de fans de avond van hun leven te geven tijdens de show. Om 18.30 gingen de deuren van Ziggo Dome open en het werd binnen al snel druk en om 20.30 was Lady Gaga daar dan eindelijk. Het beloofde een goede show te worden en na afloop ging iedereen met een grote glimlach om zijn of haar gezicht naar huis. Daar doen we het allemaal voor!

Musical Awards 2018
Op woensdag 24 januari werden in een grootse liveshow de Musical Awards uitgereikt aan de grootste, Nederlandse musicalsterren en de beste producties. Onze beveiligers waren erbij en zagen samen met de mooi geklede bezoekers welke prijzen er werden uitgereikt en aan wie ze werden uitgereikt. Tijdens grote musicalnummers werden de prijzen één voor één uitgereikt en werd er zelfs een nieuwe categorie toegevoegd, de special award. Deze werd uitgereikt aan het Ensemble van On Your Feet.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all