Weekoverzicht met The Script, Toto, Harry Styles en Lil'Kleine

Zondag elf maart waren we werkzaam in Studio21. Hier stonden Nederlandse cabaratiers als Najib Amhali, Jörgen Raymann, Tineke Schouten, Karin Bloemen, Javier Guzman, Hanneke Drenth samen op één podium tijdens All mixed up. Met de All mixed up challenge werd tijdens deze show dementie bespreekbaar gemaakt. Tijdens de challenges ervaren de artiesten namelijk hoe het is om de touwtjes uit handen te moeten geven, net zoals mensen met dementie elke dag ervaren. De winst van de ticketverkoop komt ten goede aan Alzheimer Nederland.

Op 8 november 2017 stond Harry Styles al in AFAS Live en stonden zijn fans twee dagen lang in de rij! Dit jaar pakt Harry het groter aan en stond hij op het podium van Ziggo Dome. De grote popartiest zorgde samen met de servicemedewerkers en beveiligers van TSC voor een knaller van een avond.

Op 14 en 15 maart betraden de bandleden van The Script het podium van de Ziggo Dome. Na een week rust, twee van de bandleden waren ziek waardoor andere Europese shows geannuleerd waren, was de energie van de band zichtbaar te voelen in een uitverkochte Ziggo Dome. Voor de beveiligers en servicemedewerkers een extra special show omdat the Script niet alleen het hoofdpodium gebruikte maar ook verschillende kleine podia in de zaal. Ze begint de band achterin de zaal op een b-stage en betreden ze halverwege de show de tribune om tussen het publiek een aantal nummers te spelen. Waar bezoekers ook zaten, zij hebben de band goed kunnen zien en voor ons was het een heuse avond vol crowd management. De Ierse band bracht ook nog een Nederlands showorkest mee om hun nieuwe nummer te spelen.

Op zaterdag 17 maart stond de legendarische Amerikaanse band Toto in de Ziggo Dome. Samen met de beveiligers en servicemedewerkers maakte de band een ’40 trips around the sun’.

Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Op zondag 18 maart sloot Lil Kleine zijn ‘Alleen’ tour af in een uitverkocht AFAS Live. Binnen een half uur waren alle tickets voor zijn gehele tour verkocht en de Nederlandse afsluiting vond in AFAS plaats.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all