Weekoverzicht met Masters of Hardcore, Thirty Seconds to Mars en Evanescence

De band met de spannendste live acts ter wereld stond op 20 maart met hun ‘The Monolith Tour’ in Amsterdam op het grote podium van Ziggo Dome. Frontman (en acteur) Jared Leto zweepte het publiek op en stelde de vraag 'Are you having a good time?' Dit was zowel het geval bij de bezoekers als bij de beveiligers en servicemedewerkers.

Ondanks het verlies van het Nederlands Elftal tegen Engeland was het op 23 maart heel gezellig in de Oranje Fanzone. De Oranje Fanzone wordt tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal opgebouwd naast de Arena, waar onze beveiligers toezicht houden over het gratis te bezoeken evenement. Er werd niet alleen naar voetbal gekeken, voetbalfans konden genieten van een hapje en drankje en dansen op de beats van verschillende 538 dj’s.

Zaterdag 24 maart was een druk weekend voor de medewerkers van TSC. Zo hadden de Ladies of Soul hun tweede show in de Ziggo Dome en waren we aan het feesten met tieners op het alcoholvrije feest FRIS in Bussum. Daarnaast waren een aantal beveiligers werkzaam bij de Erasmusbrug in Rotterdam bij ‘Earth Hour’. Hier werd om 20.30 uur het startsein gegeven van ‘Earth Hour’ door André Kuipers. Earth Hour bestaat sinds 2007 en is uitgegroeid tot een internationaal evenement waarmee er aandacht wordt geschonken aan de klimaatverandering en het besparen van energie. Het startsein was daarnaast live te volgen via NPO 2.

Op zaterdag 24 maart stonden onze beveiligers paraat voor de 25.000 nationale en internationale bezoekers van het Masters of Hardcore evenement. Dit evenement wordt gezien als het grootste hardcore festival van de wereld. Voor de editie van 2018 waren de Brabanthallen anders ingedeeld dan vorige jaren waardoor het publiek nog beter los kon gaan. Dankzij de nieuwe indeling was er zelfs plek voor een indoor kermisattractie.

Op zondag trad Evanescence  op in een uitverkocht AFAS Live met een live orkest! De Amerikaanse rockband is bezig met de Synthesis Live with Orchestra Tour’.  De tour is toegewijd aan het nieuwe studioalbum ‘Synthesis’. Tijdens de show werden de nieuwe hits ten gehore gebracht, maar werden de oudere populaire nummers in een nieuw jasje gestoken en uitgevoerd met een volledig orkest.

  • Default
  • Title
  • Date
load more / hold SHIFT key to load all load all